Podzimní dny s Giselle

Podzimní čas s Giselle






Podzim někdy sice bývá pošmourný a smutný, ale když se dá do tandemu se sluníčkem, vznikají naprosto úžasná barevná prostředí a scenerie, které potěší nejen oko, ale možná i zlepší naši náladu. Proto mám hrozně ráda takový podzimní čas, kdy si člověk může užít ty barvy, než všechny spadnou dolů, kde se nakonec v usychajícím listí ztratí. Takže pokud to jde, vyrážím fotit, i když někdy mi počasí nepřeje. A tak tomu bylo právě u focení s Giselle. Odjížděly jsme za modré oblohy na chalupu, brala jsem ji s sebou, protože tam jsme se v létě seznámily. Usmívající seOvšem když jsme dorazily, byla mlha, která sice pak opadla, ale fotky tím pádem nemají žádnou barvu. Pak jsme fotily doma na zahradě, pro změnu byla většina fotek tmavých, takže do třetice všeho dobrého jsme si počkaly, až nám sluníčko prosvětlí kulisy a šly jsme na to.
Giselle má na sobě krásný komplet od paní Markéty z Fleru, zvolily jsme černošedý, protože jsme nechtěly, aby nám další barvy kazily ty úžasné barevné kulisy. Myslím, že v tomto případě barevnost krásně hají Giselliny vlasy, jejichž odstín je taky tak trochu podzimní.









Listí nám nasbíraly děti, takže nám dodaly super rekvizitu...





Na procházce na chalupě, je zataženo, mlhavo, ale teplo. Jsem fakt zvědavá, jestli tato zima bude aspoň na pár dnů bílá!







Hezké dny! Usmívající se

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Porcelánové panenky

Caroline(BarbieBasics08RedCollection)

Vanny(GreenLanternCarolFerrisBarbieDoll)